NOVOSTI
NOVOSTI

Kratak pregled najnovijih događaja u Evacu.

Evaco Group: uvod u hrvatski način razmišljanja

Katarina Anđelković pridružila se Evaco grupi 2019. godine. Ona je Hrvatica koja izuzetno cijeni i voli svoju kulturu, a njezina je misija ne samo poučavati hrvatski jezik, već i predstaviti jednu od vodećih destinacija Mediterana u njenom istinskom svjetlu. Uronjen u bogatu hrvatsku kulturu i baštinu, Evacov tim sprema se da svoja znanja prenese i na Šoltu gdje će biti smješten nadolazeći projekt. Katarina trenutno radi na više projekata kako bi mogla predstaviti Evacov menadžerski tim i njegov rad građanima Hrvatske na njihovom materinjem jeziku.

Otkriće Hrvatske bio je nadasve sretan događaj za Evacov tim. Oni sad redovito sudjeluju na Katarininim interaktivnim predavanjima. Budući da je destinacija bogata poviješću i kulturom, Hrvatska uvijek iznova uspijeva zadiviti. Katarina je uzbuđena što ima priliku predstavljati obje strane ovog divnog prijateljstva.

Clos du Littoral II: isporučeno je 75% vila

Pored faze I, Clos du Littoral II sadrži jedinice u rasponu od dvosobnih do vila s pet spavaćih soba; ukupno 156 vila s građevinskim površinama od 204 m² do 1122 m². Uz isporučenih 75% vila, završetak gradnje predviđen je za prosinac 2020. godine.

Le Clos du Littoral II postavlja nova mjerila za razvoj luksuznih nekretnina na Mauricijusu. Projekt čini cijelo naselje, a njegova moderna i profinjena arhitektura savršeno je prilagođena prirodnim ljepotama mjesta.

Privatne vile Secret: početak gradnje

Iako je projekt tek nedavno pokrenut, gradnja privatnih vila Secret već je započela. Ovaj izvanredan projekt zaista je velik uspjeh kod domaćih i stranih investitora. Jedinstveni koncept nudi pametnu integraciju najnovije tehnologije s digitalnim tabletom koji pokreće sve funkcije nekretnine, poput jedinstvenog automatskog krova koji se sklapa i otvara po potrebi.

Smještene u modernom i sigurnom naselju, vile Secret nude luksuz i udobnost palače s 5 zvjezdica. Secret prkosi svim kodovima tradicionalnih nekretnina zahvaljujući inteligentnoj integraciji tehnologije, a naši iskusni stručnjaci pomno su promislili svaki detalj.