BUDUĆI PROJEKTI

BUDUĆI PROJEKTI


Fine and Country
  • Olivia Bathfield
    Branch Manager
Hrvatska
Čvrsto vjerujemo da će globalna ekspanzija biti jedan od ključnih pokretača rasta za grupu. U skladu s našom strategijom rasta, svoje ćemo aktivnosti proširiti na međunarodnoj razini. Zapravo, naš prvi međunarodni trag ostavit ćemo s realizacijom velikog projekta u Europi, točnije u Hrvatskoj. Projekt će biti smješten na otoku Šolta, skrovitom biseru Jadrana. Pokriva površinu veću od 170 000 m2 u privatnom zaljevu i nalazi se samo 15 minuta od međunarodne zračne luke Split.
Tokenizacija imovine
U Evacu čvrsto vjerujemo da blockchain potencijalno može pokrenuti revoluciju u načinu poslovanja u sektoru nekretnina. Ovakav tehnološki napredak olakšat će kupoprodajne transakcije uz istovremeno povećanje sigurnosti i transparentnosti.
Električne i elektroničke usluge
Jer smo usredotočeni i strastveni u pogledu tehnologije i njezinog utjecaja na ljudski život, naš je cilj pokrenuti cjeloviti klaster koji pruža visokokvalitetne električne i elektroničke usluge. Uvijek na vrhu inovacija, naš tim visoko kvalificiranih licenciranih električara nastoji nadmašiti očekivanja klijenata, posebno u području automatizacije doma.